(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)
“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”
(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)
“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”
Forretter
Confiteret kylling 129,-
Confiteret kylling på ristet brød med cornichoner, sort hvidløgsmayo, radiser, friterede kapers og friske urter.
Pipette af rødtunge med lakse soufflefars 129,-
Med crutité af agurk og radisser, urtemayo og syrnet Kærnemælk skilt med grøn olie
Tartar 149,-
Friskhakket tartar af kalvelår fra Himmerland med wasabimayo, jordskokkechips, syltede rødløg og friske urter.
Dessert
Rabarbertrifli 129,-
Rabarberkompot serveret med vaniljecreme, makroner, flødeskum og friske bær
Koldskåls cheesecake 129,-
Mascarpone creme med syrnet kærnemælk, knuste kammerjunker, vaniljecreme og friske jordbær
Æble Crumble tærte 129,-
Bagt i en let mørdej serveret lun, med friske bær og vaniljeis.
Hovedretter
200 g Langtidsstegt kalvefilet fra himmerland 289,-
Mør kalvefilet lagt på bund af gulerodspuré
med forskellig tilberedt grønt og paneret flødekartoffel
Hertil serveres Sc. Bordelaise
Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.
Wienerschnitzel 249,-
Lækker pankopaneret kalveinderlår serveret med dreng, ærter francaise, smør sc. og smørstegte kartofler
Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.
Røvergryde 239,-
Mør krondyr, bacon, perleløg, svampe, blancheret kål og cocktailpølser i kraftig skysauce hertil smørvendte nye kartofler.
Risotto og Ratatouille 239,- (V)
Cremet svamperisotto tilsmagt med Pinot Grigio og mascarpone, dertil en frisk ratatouille af aubergine, tomat, squash, løg, revet parmesan og friske urter.
Helstegt rødspætte 269,-
Serveret med nye danske kartofler, dampede grønsager og Persillesauce