(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)

“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”

Aften Menu

Forretter

 Confiteret kylling 129,-
 
Confiteret kylling på ristet brød med cornichoner, sort hvidløgsmayo, radiser, friterede kapers og friske urter.
 


  Pipette af rødtunge med lakse soufflefars  129,-
Med crutité af agurk og radisser, urtemayo og syrnet Kærnemælk skilt med grøn olie
 


 Tartar  149,-
Friskhakket tartar af kalvelår fra Himmerland med wasabimayo, jordskokkechips, syltede rødløg og friske urter.

 

Dessert

Rabarbertrifli   129,-
 
Rabarberkompot serveret med vaniljecreme, makroner, flødeskum og friske bær

 

Koldskåls cheesecake 129,-
 
Mascarpone creme med syrnet kærnemælk, knuste kammerjunker, vaniljecreme og friske jordbær

 

Æble Crumble tærte  129,-
 
Bagt i en let mørdej serveret lun, med friske bær og vaniljeis.

 

 

 

 

 

 

Se hele Menukortet HER!

Ă€ la carte

Hovedretter

200 g Langtidsstegt kalvefilet fra himmerland  289,-
 
Mør kalvefilet lagt på bund af gulerodspuré                      
 med forskellig tilberedt grønt og paneret flødekartoffel
 Hertil serveres Sc. Bordelaise

Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise  30,- kr.

 

Wienerschnitzel  249,-
 
Lækker pankopaneret kalveinderlår serveret med dreng, ærter francaise, smør sc. og smørstegte kartofler

Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.

 

 

 

 

Røvergryde   239,-
 
Mør krondyr, bacon, perleløg, svampe, blancheret kål og cocktailpølser i kraftig skysauce                            hertil smørvendte nye kartofler.

 


 Risotto og Ratatouille  239,-  (V)
 
Cremet svamperisotto tilsmagt med Pinot Grigio og mascarpone, dertil en frisk ratatouille af aubergine, tomat, squash, løg, revet parmesan og friske urter.

 

 

Helstegt rødspætte   269,-
 
Serveret med nye danske kartofler, dampede grønsager og Persillesauce

 

Book et bord HER!