(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)

“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”

Aften Menu

Forretter

Hummer Bisque 149,-

Hertil hjemmerørt Creme fraiche, Smørstegt Jomfruhummerhale og urtemix

 

Chorizo a la røverstuen 129,-

Chorizo på bund af sprød salat med whisky stegte svampe og parmesanchips

 

Ballotine af unghane 149,-

Kyllinge Soufflefars med Soltørret tomat creme, sprød Serrano og friske urter 

 

 

 

 

Dessert

 

Creme Brúlee 129,-

Hertil syltede blommer i madeira, hvid chokolade og friske bær

Chokoladedrøm 129,-

chokoladekage , mousse, Chrunch, passionssorbet, friske bær og coulis

Æble Crumble tærte 129,-

Bagt i en let mørdej serveret lun, bagt hvid chokolade, coulis med friske bær og vaniljeis

 

 

 

 

 

Se hele Menukortet HER!

Ă€ la carte

Hovedretter

250 g Røverens oksesteak 349,-
 
Grillet Oksesteak med marineret grøn salat, grove pommes frites og Sc. Bearnaise

 

200g Langtidsstegt kalv 289,-

Mør kalvefilet lagt på bund af rødbedepuré med balsamico/honning stegte rodfrugter, dampede asparges broccoli og pom rösti

Hertil serveres en kraftig glace

Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.

Wienerschnitzel 249,-

Lækker pankopaneret kalveinderlår serveret med dreng, ærter francaise, smør sc. og smørstegte kartofler

Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.

Røvergryde 239,-

Mør krondyr, bacon, perleløg, svampe, blancheret kål og cocktailpølser i kraftig skysauce hertil smørvendte nye kartofler.

Risotto 239,- (V)

Cremet svamperisotto tilsmagt med Pinot Grigio og mascarpone Serveres på bund af bagt knoldselleri og med balsamico/honning stegte rodfrugter.

Stjerneskud 249,-

2 Paneret rødspættefilet på ristet brød med håndpillede koldtvandsrejer, friske grønne asparges,Øko æg, varmrøget laks, sprød salat, tomat, agurk, citron, dild, kaviar, hjemmelavet mayo og rød dressing.

Book et bord HER!