(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)
“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”
(Serveres tirsdag – Lørdag fra 17.00 – 21.00)
“Kontakt personalet for information om allergener eller særlige diæter.”
Forretter
Hummer Bisque 149,-
Hertil hjemmerørt Creme fraiche, Smørstegt Jomfruhummerhale og urtemix
Chorizo a la røverstuen 129,-
Chorizo på bund af sprød salat med whisky stegte svampe og parmesanchips
Ballotine af unghane 149,-
Kyllinge Soufflefars med Soltørret tomat creme, sprød Serrano og friske urter
Dessert
Creme Brúlee 129,-
Hertil syltede blommer i madeira, hvid chokolade og friske bær
Chokoladedrøm 129,-
chokoladekage , mousse, Chrunch, passionssorbet, friske bær og coulis
Æble Crumble tærte 129,-
Bagt i en let mørdej serveret lun, bagt hvid chokolade, coulis med friske bær og vaniljeis
Hovedretter
250 g Røverens oksesteak 349,-
Grillet Oksesteak med marineret grøn salat, grove pommes frites og Sc. Bearnaise
200g Langtidsstegt kalv 289,-
Mør kalvefilet lagt på bund af rødbedepuré med balsamico/honning stegte rodfrugter, dampede asparges broccoli og pom rösti
Hertil serveres en kraftig glace
Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.
Wienerschnitzel 249,-
Lækker pankopaneret kalveinderlår serveret med dreng, ærter francaise, smør sc. og smørstegte kartofler
Tilkøb af hjemmelavet Sc. Bearnaise 30,- kr.
Røvergryde 239,-
Mør krondyr, bacon, perleløg, svampe, blancheret kål og cocktailpølser i kraftig skysauce hertil smørvendte nye kartofler.
Risotto 239,- (V)
Cremet svamperisotto tilsmagt med Pinot Grigio og mascarpone Serveres på bund af bagt knoldselleri og med balsamico/honning stegte rodfrugter.
Stjerneskud 249,-
2 Paneret rødspættefilet på ristet brød med håndpillede koldtvandsrejer, friske grønne asparges,Øko æg, varmrøget laks, sprød salat, tomat, agurk, citron, dild, kaviar, hjemmelavet mayo og rød dressing.