Ala Carte Kort 2018

Serveres onsdag til lørdag 17-21

Forret

Skaldyrssalat med rejer og krebs, serveret med sprødt og salat 78,-

Hjemme røget laks, anrettet med syltede rødløg og sprødt 88,-

Crabcake med chillimayo og tomat 72,-

Røget dyrekølle fra skoven, med syltede bær, sprøde urter og asparges 88,-

Hovedret

Steak bearnaise, af oksefilet med årstidens grønt, og hjemmerørt bearnaise 200/300/400 g 235,-/285,-/335,-

Pandestegt kulmulefilet med ratatuille og syltede løg, hertil cremet flødesky 218,-

Wienerschnitzel, som vi kender den med ærter, brasede og dreng, selvfølgelig af kalv 188,-

Himmerlandsgryde, mør hjort med cocktailpølser og champignon. 195,-

Stjerneskud, dampet og stegt fisk med rejer, laks, asparges, salat og brød 189,-

Dessert

Hjemmelavet is, med chokoladesauce og frugt 79,-

Chokoladetrøffel med vanilleis, anrettet med friske frugter 79,-

Creme brulee, klassikeren alle elsker 79,-

Citronfromage med knas og vanilleis, omtrent som mormor lavede den 79,-

Drinkskort

Sodavand og

læskedrik

Øl-kort

vinkort

vin